Stop Kindermisbruik

Stop KindermisbruikGEEF EEN KIND EEN KANS!
Samen met hannah komen wij in actie om Stichting “Stop Kindermisbruik” te steunen. Daarom doneren wij van 11 januari t/m 11 maart 2012, van elke bestelling, € 1,- aan Stichting "Stop Kindermisbruik". Daarnaast hebben wij t/m 5 mei 2012 in onze Schoonheidssalon een speciale Kinder Schoonheidsbehandeling van € 10,- waarvan de volledige opbrengst naar Stichting "Stop Kindermisbruik" gaat.

Mocht u willen dan kunt u zelf ook nog een steentje bijdragen, door in het winkelwagentje de besteloptie "Stop Kindermisbruik" toe te voegen.

OVER DE STICHTING
Yolanthe Sneijder Cabau en Arjan Erkel hebben in 2008 het initiatief genomen om stichting Stop Kindermisbruik op te richten. We geven prioriteit aan de strijd tegen kinderprostitutie. In veel landen komt commerciële seksuele uitbuiting van kinderen op grote schaal voor. Ook in Nederland zitten naar schatting meer dan 1.500 minderjarige meisjes gedwongen in de prostitutie. Stop Kindermisbruik wil hen helpen uit de prostitutie te ontsnappen.

Om dit te bereiken steunt Stop Kindermisbruik lokale partnerorganisaties Azië, Afrika en Nederland. Deze organisaties bevrijden, samen met de politie, meisjes uit bordelen en/of vangen meisjes op die in de prostitutie gezeten hebben. Hierdoor kunnen deze meisjes werken aan een nieuwe toekomst.

Sinds de oprichting heeft Stop Kindermisbruik al honderden meisjes helpen ontsnappen aan hun uitbuiters. Door bevrijdingsteams in Cambodja, India en Thailand worden elke week weer meisjes bevrijd. In Nederland, Bangladesh, India en Cambodja hebben we de uitbreiding of nieuwbouw van opvanghuizen mogelijk gemaakt, zodat er nog meer meisjes geholpen kunnen worden. In al onze partnerlanden steunen we meisjes bij het maken van een nieuwe start, door onderwijs, beroepstrainingen en hulp bij het opstarten van een eigen zaak of het vinden van een baan.

www.stopkindermisbruik.nl