hannah Blue Line

Geef acne geen kans

Het hebben van een onzuivere huid is meer dan vervelend en geeft het zelfvertrouwen vaak een flinke deuk. Een huid met acne wordt gekenmerkt door de vorming van pustels en papels, een verstoorde talgproductie, vochtgebrek en hierdoor vaak ook een sterk verhoornde opperhuid. Van belang is hierbij, om de huid weer in een optimale balans te verkrijgen, te hydrateren, ontstekingen te remmen en om de talgproductie te reduceren én te balanceren. De Blue Line bestaat uit een serie doeltreffende, huidverbeterende producten die een onzuivere en acnehuid grondig en vooral bij de kern aanpakt. De producten uit de Blue Line kunnen tevens op diverse, andere huidproblemen worden toegepast, al dan niet in combinatie met lichttherapie.

Eén voor allen, allen voor één

Net als bij de drie musketiers bestrijdt de Blue Line een onzuivere en acnehuid met de kracht van drie om deze weer in optimale balans te brengen. Alle vormen van acne zijn indicatie voor gebruik van de producten uit de Blue Line. Doordat de talgproductie weer in balans gebracht wordt en de verhoorning op intensieve wijze wordt gereduceerd, zal de acne sterk verminderen en de vorming van nieuwe onzuiverheden worden voorkomen.
 

hannah Blue LineDe Blue Line bestaat uit drie doeltreffende producten
 

• Active Mask  :  Stimulerend en zuiverend
• Active Dry  :  Herstellend
• Active Cream  :  Ontstekingsremmend


Door het gebruik van de Blue Line te combineren met andere actieve producten, zoals Active Lotion, werken de producten stimulerend op elkaar en kunnen deze als effectieve kuurbehandeling worden ingezet. Het resultaat is een gave en gezonde huid, dus geef daarom acne geen kans!