hannah Body

Lichaamshuidverbetering

Door het dragen van bedekkende kleding, het minder blootstaan aan daglicht en andere externe invloeden, heeft de lichaamshuid specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging. Het is van groot belang dat de lichaamshuid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen. De body producten bestaan uit drie perfect op elkaar afgestemde, rijke producten voor een mooie en gezonde lichaamshuid!

Een gezonde huid is de basis voor een mooie lichaamshuid

Wanneer er een teveel aan dode huidcellen op onze huid aanwezig is, kunnen deze de huid verstikken. Door dit proces is de huid niet goed in staat om verzorgende werkstoffen op te nemen en vermindert de doorbloeding. De lichaamshuid ziet er daardoor vaal en dof uit. Door de huid te scrubben zorg je ervoor dat dode huidcellen effectief worden verwijderd en dat de bloedsomloop in de lichaamshuid zeer krachtig wordt gestimuleerd dankzij actieve doorbloedingsbevorderende werkstoffen.

Het ultieme duo voor een stralende body

Om ons lichaam lekker fris te behouden is regelmatig douchen noodzakelijk. Om onze lichaamshuid vervolgens in mooie, gezonde en vooral stralende conditie te houden, is het aanbrengen van een hydraterende en voedende bodylotion geen overbodige luxe. Veelvuldig douchen met te sterk schuimende producten kan de huid echter flink uitdrogen en daardoor kwetsbaarder maken. De Body Treatment Kit is een intensief huidverbeterende combinatie bestaande uit een verfrissende en vochtregulerende doucheolie en een ultrarijke, DNA- beschermende en intensief voedende bodylotion. Deze producten bieden de lichaamshuid alles wat deze nodig heeft om fris, mooi, jeugdig, soepel en vooral gezond te blijven!
 

• Scrub Plus  :  Celvernieuwend en doorbloedend
• Shower Treatment  :  Kalmerend, herstellend en fris
• Body Treatment  :  Beschermend, voedend en hydraterend