Terug naar overzicht
 

hannah Boek "Geef je huid een kans"

Een bindweefselmassage thuis uitvoeren? Ja, hoor dat kan. In dit reuze interessante boek vol met eerlijke en informatieve informatie over uw huid en cosmetica producten. Staan ook echte hannah bindweefselgrepen voor thuis in uitgelegd. U kunt zo aan de slag!

Is mijn huid wel gezond genoeg? Hoe blijft mijn huid jong en vitaal? Deze vragen stelt iedereen zich wel eens. Een mooie gezonde huid is een waardevol, maar ook kwetsbaar bezit. Maar wie zijn of haar huid op de juiste manier onderhoudt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien voelt dat zelfverzekerder en jonger!

Elke huid heeft onderhoud nodig om een goede uitstraling te behouden. In "Geef je huid een kans" geeft Hannah Hakze op inzichtelijke manier aanwijzingen voor huidverbetering en huidverzorging. Daarnaast staan er tips in die de veroudering van de huid tegengaan.

"Veel mensen nemen iedere dag een douche, poetsen de tanden en kammen hun haar en dan houdt het op. Maar om de huid gezond, mooi en jeugdig te houden, is er meer nodig. Je huid blijft mooi, vitaal en energiek met de juiste adviezen en een goede, dagelijkse verzorging", aldus Hannah.

'Geef je huid een kans' laat zien hoe je er prima uit kunt zien en je daarbij lekker te voelen. Het boek is zeer praktisch, waardoor je met de nieuwe aanpak van de verzorging van je huid meteen kunt beginnen. Daarmee is dit boek een aanwinst waaraan je veel plezier zult beleven.

Producteigenschappen:

Lijn: hannah
Verpakking: Overige
Lees dit boek onder het genot van een lekker kopje thee, in combinatie met een lekker masker zoals het hydro mask.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Deel uw ervaring met anderen.

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
Uw review: *
Beoordeling:   Slecht   Goed

Vul de cijfers in zoals in de afbeelding:

Code onleesbaar?
De code dient exact te worden ingevoerd zoals in de afbeelding!

Beschikbaarheid


1 op voorraad.

Vóór 22:00u besteld, morgen in huis.*
Aantal
€ 14,95
Adviesprijs € 19,95
Stel een vraag

Klanten kochten ook