hannah bij 4me op RTL4

Uitzending IV
Op woensdag 14 april was Monica van Ee (directrice hannah) voor het laatst te zien bij 4me. In deze uitzending werd er o.a. aandacht besteed aan de nieuwe lijn hannah Clear. Tevens stelden zij hier een complete set ter beschikking aan een 4me-kijker. Wie de meest originele reden had om 'groene' producten te willen gebruiken, maakte kans op de vier producten van hannah Clear! Deze aflevering is te bekijken bij uitzending gemist.

Uitzending III
De uitzending welke op woensdag 24 februari heeft plaatsgevonden is een mannenaflevering (4men) en hierin wordt voornamelijk gesproken over de huidcoach, ondersteuning naar cliënt, mannen(huid) en huidproblematieken. U kunt de uitzending hier bekijken.

Uitzending II
De uitzending van 3 februari waar Monica van Ee (directrice hannah) een kosteloze huidmeting aanbied bij de hannah huidcoach kunt u hier bekijken. Via www.huidcoach.nl kunt u een adres in de buurt vinden.

Uitzending I
De vorige uitzending waar Monica van Ee (directrice hannah) en Angela Hoogeveen (hoofdredacteur Beauty+) te gast zijn geweest bij het RTL4 programma 4me om te vertellen over huidverbetering en de hannah huidcoach kunt u hier bekijken.