hannah Glycolic Gel

hannah Glycolic Gel24 uurs creme

Thuis veilig exfoliëren met hannah Glycol Gel 6%. Bij consequent gebruik leidt dit tot zichtbare én voelbare huidversteviging en het onthullen én behouden van een frisse, gladde en stralende teint.

Door met een percentage glycolzuur te werken, verbetert Glycolic Gel 6% de hydratatie, doorbloeding én de aanmaak van collageen in uw huid. Hierdoor blijft deze jeugdig, soepel en vitaal. U voorkomt hiermee een vroegtijdige rimpelvorming en huidveroudering. Glycolzuur bevordert de huidconditie, activeert de celdeling, is verantwoordelijk voor het gladder worden van de huid, hydrateert en verjongt de huid. Ook voor het vervagen van littekens en reeds aanwezige rimpels, kunt u regelmatig Glycolic Gel 6% gebruiken. Uw buitenste huidlaag blijft hiermee mooi glad en ontvankelijk voor de werkzame stoffen in de overige hannah producten.

- Stimuleren van de huidcellen
- Diepe hydratatie
- Huidversteviging
- Blekend op pigmentvorming
- Peelend op de hoornlaag
- Collageenverbeterend

Gebruik:

- Breng Glycolic Gel 6% aan op een gereinigde huid.
- Verdeel enkele druppels Glycolic Gel 6% in de hand en verdeel deze vervolgens goed over uw huid.
- Licht inmasseren waardoor het product goed wordt opgenomen door de huid.
- Glycolic Gel 6% is zo mild, dat deze ook rond de ogen prima te gebruiken is, zeker wanneer daarna Clearity Cream rondom de ogen wordt aangebracht.
- Vervolgens brengt u een passende crème aan, bijvoorbeeld de Personal Choice.

Let op: Om hyperpigmentatie te helpen voorkomen adviseren wij altijd om een Sun Perfection product te gebruiken overdag.

Dit is een therapeutisch product, uitleg van een huidcoach is noodzakelijk.

Interesse? Neem contact met ons op voor advies...