hannah Red Line

hannah Red Line

Ouder worden willen we allemaal, maar dan wel het liefst op een mooie en gezonde manier! De Red Line bevat alles om de natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van de huid structureel en langdurig te behouden, ook voor een beschadigde huid. Deze intensief herstellende producten zorgen voor een uitzonderlijk stevige, gave en gezonde huid. Deze geavanceerde crèmes vormen een revolutionaire methode om specifieke huidproblemen zeer diepgaand aan te pakken en vervolgens langdurig tegen te gaan. Deze producten zijn in basis ontwikkeld voor gebruik bij de behandeling met dermatologische lichttherapie. Deze behandeling vereist een zeer fijne technologie en producten met geavanceerde ingrediënten. De combinatie van deze baanbrekende producten, al dan niet in combinatie met lichttherapie, zorgt voor doeltreffende resultaten!

Juvination Treatment

Huidveroudering is helaas een onvermijdelijk onderdeel van het ouder worden en wordt met name veroorzaakt door een verminderde aanmaak van collageen en elastine in de huid. Wanneer de huid ouder wordt, wordt het natuurlijke collageennetwerk losser, neemt de tussencelstof af en worden de fibroblasten in de huid door de aanwezigheid van vrije radicalen steeds verder aangetast. De producten zorgen voor een stevige, gave, frisse en jeugdig ogende huid, met een hoge weerstand tegen schadelijke externe invloeden. Ze versterken elkaars effectiviteit en werken stuk voor stuk aan de regeneratie en het behoud van een gezonde, jeugdige en veerkrachtige huid!
 

• Oxys Genes  :  Pure zuurstofboost
• Juvi-Lite  :  Intensief liftende werking
• Personal Choice  :  Rimpelontspannend


Defence Treatment

Een gezonde huid is in balans, voelt veerkrachtig aan en is optimaal weerbaar en beschermd tegen externe invloeden. Tegenwoordig komen huidirritaties en allergieën echter steeds vaker voor, waardoor de huid haar natuurlijke schoonheid en daarmee haar gezonde uitstraling verliest. Om de weerstand van de huid te verhogen en haar optimaal te beschermen tegen een voortijdige huidveroudering en schadelijke invloeden van buitenaf, zijn deze producten ontwikkeld. De unieke en zeer complete crèmes bevatten alles om de huid in topconditie te brengen, zodat zij goed beschermd en weerbaar is!
 

• First Aid  :  Direct kalmerend
• Youth Rocket  :  Revitaliserend