Menu

Betaalmethoden

 

iDeal

Wat is een betaling via iDeal? Met iDeal kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af op uw eigen vertrouwde internetpagina van uw eigen bank, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw bank.

Indien u bankiert via Internet kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U plaatst uw bestelling en kiest voor de betaalwijze iDeal.

Houdt er rekening mee dat u bij deze betaling wel uw bankpas en identificatie nodig heeft. Houdt bij de ABN AMRO uw e.dentifier, bij de Rabobank uw Random Reader, uw GSM voor Postbank TAN of bij de SNS bank uw digipas bij de hand.

Credit Card

U kunt bij ons eenvoudig met uw Credit Card (VISA, MasterCard, American Express, Maestro) betalen, wij werken hiervoor samen met Buckaroo. In een beveiligde omgeving vult u uw gegevens in en ontvangt u direct een terugkoppeling zodra de betaling geslaagd is.

Indien uw Credit Card is voorzien van een MasterCard Securecode of Verified by Visa dan heeft u een extra pincode om de betaling te verrichten. Hierdoor is betalen op het Internet nog veiliger, omdat deze code strikt persoonlijk is, vergelijkbaar met de pincode van uw bankpas.

Giropay

Met Giropay kunnen Duitse rekeninghouders online aankopen doen.

Bancontact / Mister Cash

Wat is Mister Cash/Bancontact - Banksys? Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

Dehcos Gift Card

Webshop Giftcard is de leukste én meest breed besteedbare online cadeaukaart van Nederland. Met je Webshop Giftcard kun je naar hartenlust online gaan shoppen en afrekenen.

VVV Giftcard

De VVV Giftcard is dé online cadeaukaart van Nederland en de makkelijke online variant van de populaire VVV Cadeaubon. Met de VVV Giftcard kunt u lekker makkelijk online shoppen en afrekenen vanuit uw woonkamer of waar dan ook. Op de betalingspagina vult u het kaartnummer en de verificatiecode van de VVV Giftcard in en klikt u op "VVV Giftcard toepassen". Het te betalen bedrag wordt vermindert met de waarde van de VVV Giftcard. Heeft u meerdere VVV Giftcards dan herhaalt u deze procedure. Is het bedrag, na het toepassen van de VVV Giftcards(s), niet toereikend? Dan dient u het restbedrag middels iDEAL of Credit Card te betalen.

Fashioncheque

Bent u in het bezit van een fashioncheque? Kies dan voor deze betaalmethode. Op de betalingspagina vult u het kaartnummer van de fashioncheque in en klikt u op "fashioncheque toepassen". Het te betalen bedrag wordt vermindert met de waarde van de fashioncheque. Heeft u meerdere fashioncheques dan herhaalt u deze procedure. Is het bedrag, na het toepassen van de fashioncheque(s), niet toereikend? Dan dient u het restbedrag middels iDEAL of Credit Card te betalen.

Vooruitbetalen per bank

Als u bij het bestellen kiest voor vooruitbetaling per bank dan kunt u na het plaatsen van uw bestelling de betaling verrichten.

In de orderbevestiging die u gemaild krijgt, vindt u de benodigde informatie en instructies voor het overmaken van het orderbedrag.

Bestellingen met vooruitbetaling worden pas verwerkt als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. De periode die nodig is voor de bijschrijving varieert tussen de 2 en 5 werkdagen. Dit is verschillend per bank.

Indien uw vooruitbetaling niet binnen 10 dagen bij ons is bijgeschreven zijn wij helaas genoodzaakt uw bestelling uit ons systeem te verwijderen. Een late betaling kan er bovendien toe leiden dat het moment van leveren verlaat. Wij adviseren u daarom tijdig te betalen.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland & België)

AfterPay voert voor shop.dehcos.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement (NL), privacy statement (BE). Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay (NL), AfterPay (BE).

Apple pay

Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt met een gerust hart contactloos afrekenen in winkels, in apps en online. Het is eenvoudiger dan betalen met je bankpas, en nog veiliger ook.

PayPal

Wat is PayPal?

Om te kunnen betalen via PayPal is geen account bij PayPal vereist. Indien u in het bezit ben van een PayPal account, dan is het mogelijk om hiermee direct te betalen. Via Paypal kan tevens met een normale creditcard betaald worden. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd.

Voordelen PayPal:

  • PayPal garandeert een 100% veilige verificatie door het gebruik van zeer geavanceerde technieken:
  • PayPal's robuuste "proprietary risk models" beschermen creditcard betalingen door ongebruikelijke activiteiten te monitoren;
  • PayPal's technologie evalueert transacties op basis van honderden variabelen om zo direct frauduleuze transacties te kunnen onderscheppen;
  • PayPal's unieke en gepatenteerde methoden voor creditcard verificatie geven PayPal gebruikers een additionele veiligheid;
  • PayPal gebruikt krachtige encryptie methoden om informatie te versleutelen en te beschermen.

Hoe werkt PayPal?

Wanneer u heeft gekozen voor betalen via PayPal, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. Op deze pagina kan de betaling worden afgerond. Dit kan gebeuren door in te loggen met een paypal account of direct via creditcard.

PayPal verifieert de betaling, waarna het bedrag afgeschreven wordt. Als de betaling is ontvangen zal de bestelling direct gemaakt en verzonden worden.

V Pay

V PAY is de betaalkaart van Visa Europe. Met deze betaalkaart zijn consumenten in heel Europa in staat om veilig en eenvoudig zowel online als offline betalingen te doen. V PAY wordt door veel buitenlandse banken uitgegeven. Het is dan geïntegreerd in de lokale bestaande betaalkaartprogramma’s van de deelnemende banken. Er zijn in Duitsland al meer dan 10 miljoen V PAY-kaarten in omloop.

Maestro

Met de Maestro betaalkaart betaal je online met de eigen bankpas. In 100 landen worden kaarten uitgegeven met het Maestro logo. Een groot deel van deze kaarten is ook geschikt voor online aankopen.