Red Line

Ouder worden op een mooie en gezonde manier.

De Red Line bevat alles om de natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van de huid structureel en langdurig te behouden, ook voor een beschadigde huid.

 

Wanneer gebruikt u welk Red Line product? We hebben alles voor u op een rijtje gezet!

4YOUth
- Extra mooi rondom de ogen en mond doordat het een opspannend (liftend) effect heeft, hierdoor ziet de gezichtsuitdrukking er meteen een stuk frisser en meer wakker uit.
- Er kan gekozen worden om de 4YOUth over het hele gezicht aan te brengen, maar dus ook voor plaatselijk gebruik. Belangrijk is wel dat het product met liftende bewegingen wordt aangebracht voor een optimaal resultaat (vanuit het midden van het gezicht richting de oren).

First Aid
- Ideaal inzetbaar voor huiden die door extreme factoren geïrriteerd en kwetsbaar zijn, denk hierbij aan klanten die net klaar zijn met chemo therapie maar ook na operaties of chemische peelingen draagt de First Aid bij aan het huidherstel
- De First Aid kan ook heel goed plaatselijk worden ingezet, zowel op het gezicht als op het lichaam. Denk hierbij aan eczeem of psoriasis plekjes.

Oxys Genes
- Doordat de Oxys Genes een zuurstofproducent is, is dit product het mooiste voor huiden die grauw ogen of weinig energie hebben. Denk hierbij aan rokershuiden, maar ook klanten (en dus huiden) die een stressvolle periode achter de rug hebben gehad en er daardoor vermoeid uit zien.
- Ideaal als u in een drukke stad woont waar veel afvalstoffen (zoals nabij gelegen fabrieken of uitlaatstoffen) aanwezig zijn, deze huiden neigen eerder te verstoppen en een extra zuurstof-boost zorgt dan letterlijk voor ‘frisse lucht’ in de huid.
- Ook de Oxys Genes is mooi inzetbaar i.c.m. de bindweefselmassage voor de huiden die we hier net hebben genoemd, hierdoor worden de afvalstoffen extra goed afgevoerd.

Personal Choice
- Door de ingrediënten die zijn gewonnen uit de Okraplant is dit product zeer mooi rondom de ogen en mond bij volumeverlies van de huid.
- Bruine Algen hebben een onstekingsremmende werking, hierdoor is het zeer mooi inzetbaar voor de 30+ huid die gevoelig is voor ontstekingen of onzuiverheden.
Tip: voor een optimaal resultaat adviseren wij om het Asolution Serum te combineren met de Personal Choice. Het Asolution Serum bevat Granactive Retinoid, dit is een veilig alternatief voor Retinol en werkt opvullend op de lijntjes en verbeterd de algehele huidstructuur.

Primum Elixer
- Milde, maar zeer effectieve peeling op basis van 10% Amandelzuur.
- Heeft diverse positieve eigenschappen voor de verouderde huid en werkt tegen hyperpigmentatie en huidverkleuringen.
- De peeling is geschikt voor de meest gevoelige huidtypes, de donkere huid en zelfs voor rosacea én kan zelfs in de zomermaanden probleemloos worden gebruikt. 

TOUCH

Tevens is er binnen de Red Line producten ook nog de ‘Touch’ familie, deze producten zijn stuk voor stuk een toevoeging op bovenstaande krachtpatsers. Er is altijd wel een ‘Touch’ product te combineren met een ander Red Line product.

Touch of Colour
- Met één product een egale en een gebronsde glow zonder dat er veel makeup aan te pas hoeft te komen.
- De rijke kleurpigmenten egaliseren de huidskleur en is daardoor voor (bijna) alle huidskleuren geschikt.
- Kan op zichzelf of met één van de andere hannah Red Line producten worden gecombineerd. 

Touch of Silk
- Krachtige collageenbooster door de hoge dosering Vitamine C en toevoeging van siliconenolie.
- Fungeert tevens als primer onder de makeup.

FiXing Touch
- Ideaal inzetbaar i.c.m. de First Aid, door de toevoeging van siliconenolie wordt er een beschermend laagje over de huid gelegd (een soort schildje) waardoor de huid onder het beschermende laagje optimaal kan herstellen zonder dat er schadelijke invloeden van buitenaf bij kunnen komen.

Brilliant Touch
- Liever even geen make-up vandaag, maar tóch een mooie gematteerde huid? Door de toevoeging van diamantpoeder wordt er een ‘gepoederd’ effect gecreëerd zonder dat er daadwerkelijk een poeder aan te pas komt!
- Door de toevoeging van ProgelineTM is de Brilliant Touch ook bijzonder effectief bij de bestrijding van de eerste Anti Aging verschijnselen.
 

Kijk hier voor alle Red Line producten

 

Terug naar het overzicht