Last van pigmentvlekjes of huidverkleuringen?

Heeft u in de zomer genoten van de zon? Dan heeft uw huid waarschijnlijk wat te verduren gehad.

De warmte van de zon kan heerlijk zijn, maar ook bijdragen aan pigmentvorming en verkleuring van uw huid. Gelukkig biedt hannah een oplossing voor dit huidprobleem.

Nu de kracht van de zon is afgenomen, is het peelingseizoen van start gegaan.
 

Wilt u uw pigmentvlekjes aanpakken? Dan is dit de perfecte tijd.

Of u nu een professional inschakelt of liever thuis aan de slag gaat met uw huid, investeren in huidverbetering is de moeite waard.

Bij uw hannah Huidcoach kunt u terecht voor een Intense Treatment. Tijdens deze behandeling gebruikt de specialist de medium deep peel van hannah: de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd.

Bij hannah Boutique vindt u verschillende soorten producten om thuis uw huidprobleem aan te pakken. Naast het peelen van uw huid is het voeden van uw huid ook heel belangrijk. Zoethoutextract in hannah’s Fade Treatment is één van die juiste ingrediënten als het gaat om pigmentvlekken oplichten. Zoethout pakt huidverkleuringen van binnen aan, maar ook van buitenaf waar de vlekken zichtbaar zijn.

Waar u rekening mee dient te houden is dat er zelfs tijdens de “donkere” maanden ook sprake is van UV straling. Het gebruik van producten met SPF wordt gedurende het hele jaar door aangeraden. Zo zorgt u ervoor dat de vlekken niet verergeren of dat er nog meer bij komen. Gebruik de Fade Treatment met SPF10 daarom overdag.

Voor ’s nachts raden we het Opulence serum van hannah aan. Met dit serum verbetert u de egaliteit, helderheid en de stevigheid van uw huid. Het bevat onder andere het geavanceerde ingrediënt Wonderlight™ wat overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos en diep in de kern aanpakt.

Wilt u graag advies over het aanpakken van uw huidprobleem? Neem dan contact op met uw hannah huidcoach en informeer naar de mogelijkheden om uw huid te verbeteren.

 

Terug naar het overzicht