Primum Elixer

Primum Elixer is een milde, maar zeer effectieve peeling op basis van 10% Amandel zuur dat zorgt voor een frisse, jeugdig ogende huid en een stralende teint.

Het dringt minder diep door in de huid dan bijvoorbeeld Glycolzuur, waardoor deze minder rood zal zijn en er géén extra gevoeligheid van de huid voor UV-straling ontstaat.

Het grote voordeel hiervan is, dat deze peeling zelfs tijdens de zomermaanden probleemloos kan worden gebruikt. Dit, te allen tijde, in combinatie met een crème met SPF, afgestemd op het persoonlijke huidtype. Doordat deze milde peeling weinig irritatiekans geeft, is het zelfs geschikt voor gevoelige huidtypes, de donkere huiden en voor een huid met rosacea.

Het gebruiksgemak van Primum Elixer is groot.

U brengt het eenvoudig aan na het reinigen van de huid en het zorgt direct voor een jeugdige, frisse huid en een stralende teint. Het gebruik van dit elixer zorgt voor een betere hydratatie waardoor werkstoffen in crèmes beter worden opgenomen.

Door de geavanceerde samenstelling is Primum Elixer ook zeer geschikt voor de ouder wordende huid.

Er is sprake van regeneratie van de huideigen collageen- en elastinevezels, voor een voelbaar én zichtbaar stevigere huid. Het werkt tevens verminderend en ter voorkoming van hyperpigmentatie.

Amandelzuur heeft ook krachtige antibacteriële eigenschappen, die heel nuttig zijn bij de behandeling van, of het voorkomen van onzuiverheden. Primum Elixer helpt hierdoor tevens bij het reguleren van de talgproductie en het verminderen of voorkomen van acne.

De Primum Elixer mag alleen op advies van een hannah Huidcoach gebruikt worden, dit om ervoor  te zorgen dat het product op de juiste manier wordt gebruikt.

Wilt u de Primum Elixer ervaren?
Neem contact met ons op.

CONTACT

Terug naar het overzicht