Effect verwarming op onze huid

Lees hoe uw huid het beste kunt verzorgen: Met de huidige hoge kosten proberen we het aanzetten van de verwarming zolang mogelijk uit te stellen. Maar we ontkomen er uiteindelijk niet aan. Het wordt kouder en we trekken weer wat warms aan en de verwarming gaat (een heel klein) beetje hoger of de kachel staat lekker aan.  Maar wat doet dit eigenlijk met onze huid? Door de verwarming ontstaat er een drogere lucht in uw huis. Met als effect uitdroging van uw huid, het vocht verdampt als het ware uit uw huid. 

Wat kunnen we hier aan doen?

  • Verzorg uw huid met hydraterende en voedende werking! Het vocht in de huid moet opgeslagen blijven dus het is belangrijk dat uw huidbarrière wordt versterkt. 
  • Reinig uw huid met de juiste reinigingsproducten die mild zijn voor uw huid en ondersteuning geven. Een verkeerd product kan er juist voor zorgen dat uw huid het vocht sneller verliest. 
  • Niet alleen in de zomer is drinken belangrijk. Zeker ook in de komende tijd van het jaar. Zorg ervoor dat u voldoende vocht binnenkrijgt. Dit kan thee zijn, of wat dacht u van uw watertje uit dit limited edition hannah detox waterfles

Terug naar het overzicht