NIEUW: FlairoSun SPF30

 

Een hoge mate van zonbescherming

Deze unieke en zeer prettig uit te smeren olie in spray-vorm bevat een perfecte combinatie van uiterst stabiele UV-filters met een hoge breedspectrum zonbescherming. Heeft een buitengewone fotostabiliteit en een uitstekend absorberend vermogen en is mede dankzij de positieve resultaten van in-vivo en invitrotesten een betrouwbare en efficiënte zonbescherming met een gegarandeerde SPF30.

 

Het geeft een weldadige ervaring met een perfecte flair

Vanwege de antioxidant werking worden vrije radicalen aangepakt en helpt het een vroegtijdige veroudering tegen te gaan. Door de toevoeging van intensief verzorgende werkstoffen helpt het om tijdens het zonnen het vocht in de huid langer vast te houden en het zacht en soepel te laten aanvoelen. Door de juiste balans en de harmonie in UVA- en UVB-filters biedt dit product een hoge mate van zonbescherming.

 

Makkelijk en snel in gebruik

Door het innovatieve doseersysteem uitstekend geschikt voor kinderen en dankzij de ingenieuze verpakking wordt gelijkmatig insmeren een feestje. Met deze next-level spraywerking kunt u moeiteloos een gelijkmatige verneveling realiseren met een nauwkeurige dosering dat prettig op de huid voelt. Het biedt een hoogwaardige kwaliteit van zowel het product zelf als de verpakking voor een optimale zonbescherming en maximaal comfort.

 

ZOMER ☀️ TIP:

FlairoSun is ook verkrijgbaar in een super handige sprayflacon voor onderweg.
Bestel snel, want bij aankoop van deze (navulbare) travelsize ontvangt u tijdelijk een GRATIS hannah sleutelhanger met uitschuifbare clip!

 

De pluspunten van FlairoSun:

- Betrouwbare en effectieve zonbescherming
- Meest stabiele breedspectrum UVA- en UVB-filters
- Fijne vernevelaar met hoogwaardige spraywerking
- Trekt snel in en voelt niet vet aan
- Smeert snel en makkelijk uit
- Aanvullend op de natuurlijke vocht- en vetbalans
- Behoudt de flair van de zon
- Geschikt voor volwassen en kinderen
- Navulbaar vanuit de FlairoSun 200ml verpakking

 

ONTDEK & BESTEL >>

Terug naar het overzicht