Terug naar overzicht
 

hannah Body Shield SPF50 150ml

Optimale zonbescherming voor het lichaam met SPF50, voorziet zelfs de meest kwetsbare of gevoelige lichaamshuid van een maximale bescherming in de zon.

Ge"zon"de kleur

De huidige wetenschap geeft aan dat we zonlicht heel hard nodig hebben, want naast het verkrijgen van een ge"zon"de kleur wordt onder invloed van de zon het onmisbare vitamine D aangemaakt. Wanneer je dagelijks gemiddeld 15-30 minuten onbeschermd in de zon verblijft, kan dat dus juist heel positief zijn. Blijf je echter langer in de zon, bescherm je lichaamshuid dan met Body Shield SPF50.

Breedspectrum zonbescherming

Dit zeer prettig uit te smeren zonneproduct bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UV-filters met een hoge en langdurige breedspectrum zonbescherming. Door de juiste balans tussen én de harmonie in UVA- en UVB-filters biedt Body Shield ultrahoge UV-bescherming voor zowel volwassenen als kinderen.

Meest efficiënte UV-filters

Body Shield is opgebouwd uit vijf verschillende UV-filters, waaronder Tinosorb® A2B; één van de meest efficiënte UV-filters op de markt dankzij de superieure UV-absorptie capaciteiten. Deze unieke combinatie van UV-filters zorgt voor een zeer hoge mate van bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Het absorbeert en reflecteert het zonlicht en daarmee de UV-straling over een zeer breed UV-spectrum. Door deze bescherming wordt verbranding en een versnelde veroudering van de huid voorkomen.

Niet alleen beschermend, ook verzorgend

Aan Body Shield zijn tevens verzorgende werkstoffen toegevoegd om de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid op peil te houden, waaronder hydraterende en verzachtende glycerine en vitamine E. In de huid wordt deze vitamine verbruikt als antioxidant. Het beschermt de huidcellen tegen oxidatieve stress, die in verband wordt gebracht met vroegtijdige huidveroudering.

Voor groot en klein

Body Shield laat zich gemakkelijk verdelen over de huid en smeert heel prettig uit. Met dit hoogwaardige zonneproduct zijn volwassenen en kinderen verzekerd van een ultrahoge - en vooral langdurige zonbescherming. De textuur zorgt voor een aangenaam zacht gevoel op de huid en heel belangrijk voor zowel groot als klein: de textuur is niet plakkerig!

Voordelen:

- Optimale zonbescherming voor het lichaam met SPF50
- Stabiele breedspectrum UVA- en UVB-fi lters
- Geschikt voor volwassenen en kinderen
- Aanvullend op de natuurlijke vocht- en vetbalans
- Smeert gemakkelijk uit
- Trekt snel in de huid
- Aangenaam zacht huidgevoel
- Niet plakkerig

Producteigenschappen:

Doel: Anti-veroudering, Beschermen, Dagverzorging, Hydrateren, Verzorgen
Lijn: Body, Sun Perfection
Soort: Milk
Huidconditie: Alle huidcondities
Verpakking: Tube
Inhoud: 150ml
Smeer royaal en herhaal

Bij langdurig verblijf buiten en blootstelling aan UV-straling gebruik je Body Shield SPF50 als beschermend zonneproduct voor het lichaam. Royaal insmeren en iedere twee uur herhalen of vaker bij sterke transpiratie en ook na het zwemmen. Let wel, meerdere keren aanbrengen geeft geen cumulatief effect. Body Shield kan ook toegepast worden op het gezicht, maar pas op bij het gebruik rondom de ogen. Kies voor het gezicht liever een passende en huidverbeterende crème met SPF uit de hannah Sun Perfection lijn.
- Tinosorb® A2B
- Glycerine
- Vitamine E
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Deel uw ervaring met anderen.

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
Uw review: *
Beoordeling:   Slecht   Goed

Vul de cijfers in zoals in de afbeelding:

Code onleesbaar?
De code dient exact te worden ingevoerd zoals in de afbeelding!

Beschikbaarheid


Ruim op voorraad.

Vóór 22:00u besteld, morgen in huis.*
Aantal
€ 39,90
Stel een vraag

Klanten kochten ook